Otsing

Otsing

1. märts 2024

Algab vastuvõtt Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rahvusvahelistele magistriõppekavadele 

Jaga:

decalBackTop

1. märtsist 1. augustini saab kandideerida Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rahvusvahelistele magistriõppekavadele: radiograafiasse ja füsioteraapiasse. 

“Rahvusvaheline õpe võimaldab lisaks erialasele fookusele avardada oma teadmisi ja kogemusi multikultuurses keskkonnas, aitab kasvatada inglise keele oskust ning annab kahtlemata laiemad konkurentsieelised tulevastes karjäärivalikutes,” selgitas Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ulla Preeden . “Tartu Tervishoiu Kõrgkooli eesmärk on rahvusvaheliste erialaliitude ning kogukondadega tugevama sideme loomine, mis kasvataks nii valdkonna arenguks tarvilike teadus- ja arendustegevuse koostöövõimalusi kui edendaks õppetöö kvaliteeti.” 

Luu- ja lihaskonnaga seotud probleemidele keskenduval füsioteraapia magistriõppekaval on olulisel kohal koostöö tööandjatega, aga ka rahvusvaheliste ekspertidega. Sellest tulenevalt on ka esmakordselt avatav magistriõppekava ingliskeelne, et läbi rahvusvaheliste teadmiste võimaldada magistrantidele kvaliteetne kraadiõpe. Õpe on kaheaastane, ingliskeelne ja tasuline. Esimene kursus alustab õpingutega 2025. aasta jaanuaris. Lisainfo kodulehelt nooruse.ee/physiotherapy

Radiograafia magistriõppe spetsialiseerumissuunaks on kiiritusravi ning sobib neile, kes soovivad seostada oma karjääri või uurimistööd selle valdkonna või akadeemilise maailmaga – tegemist on ainukese valdkonna magistriõppekavaga Baltiriikides. Õpe on kaheaastane, ingliskeelne ja tasuline, ent Eestist pärit õppuritele on õppemaksust vabastus. Õpingud kursusel algavad 2025. aasta jaanuaris. Lisainfo kodulehelt nooruse.ee/radiography

Esmaspäeval, 4. märtsil kell 16 toimub mõlema õppekava vastuvõtu ingliskeelne infoseminar veebis

Tartu Tervishoiu Kõrgkool on nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt tunnustatud nüüdisaegse õpikeskkonnaga tervishoiu-, teeninduse- ja sotsiaalalast koolitust pakkuv kõrgkool, mille missiooniks on luua parimad võimalused tervishoiuhariduseks ja arendada ühiskonna terviseteadlikkust.