Otsing

Otsing

7. juuni 2023

Narva Haigla sõlmib õdede koolitamiseks koostööleppe Tartu Tervishoiu Kõrgkooliga  

Jaga:

decalBackTop

Esmaspäeval, 12. juunil  sõlmib Tartu Tervishoiu Kõrgkool koostööleppe Narva Haiglaga, et juba sellest sügisest koolitada õdesid Narvas. 

Tulevased Narvas õppivad õendustudengid on Tartu Tervishoiu Kõrgkooli üliõpilased, ent kui tavapäraselt tuleb õpingute jooksul käia praktikal erinevates praktikabaasides, on neil võimalus sooritada nii praktikumid kui ka õppepraktika Narva Haiglas. Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppeprorektor Kersti Viitkar lisas, et Narva tudengitel on siiski mõned tunnid ka Tartus, kõrgkooli õppehoones, ja veebis. Õppetöö toimub eesti keeles. 

“Tartu Tervishoiu Kõrgkool korraldab õpet mitmel õppekaval nii Lõuna-Eestis, Tallinnas kui Ida-Virumaal eesmärgiga toetada tervishoiutöötajate puuduse leevendamist üle Eesti. Regionaalse õppe pakkumine on meie jaoks oluline, kuna see võimaldab õppuritel omandada tervishoiuharidus oma kodukohas ja paremini ühendada õpingud pere- ja tööeluga” selgitas Viitkar. 

Koostööleppe sõlmimine toimub 12. juunil kell 14 Narva Haiglas (Haigla 5, Narva). Sellele järgneb kell 15 õppest huvitunutele infotund, mis kantakse üle ka veebi.   

Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis kestab õe põhiõpe kolm ja pool aastat, selle aja jooksul kogub üliõpilane 210 EAP-d. Suvisel vastuvõtul on õe õppekaval Narva õpperühmas 26 õppekohta. Täpsem info: nooruse.ee/sisseastumine