Otsing

Otsing

22. veebruar 2023

Kõrgkool avab üle mitme aasta huvilistele uksed 

Jaga:

decalBackTop

Koolivaheajal, 1. märtsil on kõik tervishoiuhuvilised oodatud Tartu Tervishoiu Kõrgkooli avatud uste päevale, kus saab ülevaate õppekavadest ning töötubades vahetu kogemuse õppetööst. 

 “Avatud uste päeval osalemine on suurepärane võimalus neile, kes ei ole veel oma erialavalikus kindlad või kes soovivad lähemalt tutvuda mõne õppekavaga kas siis erinevates töötubades või juba õppivate tudengite kogemusi kuulates,” sõnas Tartu Tervishoiu Kõrgkooli teenuste ja koostöö koordinaator Silva-Sille Silgu.  

Ta viitas, et kuigi parima kogemuse saamiseks oodatakse kõiki esimest korda pärast koroonapandeemia algust kõrgkooli õppehoonesse (Nooruse 5, Tartu) kohapeale, on avatud uste päeva konverentsiosa ning põnevaid ettekandeid võimalik jälgida ka veebis otseülekandes.   

Avatud uste päev algab 1. märtsil kell 10.00, kui kõrgkooli rektor Ulla Preeden selgitab, milline on tervishoiukõrgkooli lõpetajate roll ühiskonnas. Lisaks saavad osalejad päeva jooksul ülevaate vastuvõtuprotsessist ja üliõpilaselust, kuulata õppurite inspireerivaid kogemusi nende erialavalikust ja kogemusest kõrgkoolis, koguda informatsiooni messialalt, osaleda majatuuridel ja kokku 14 töötoas. Täpsem informatsioon ja registreerimine kodulehel nooruse.ee/avatuduksed.

Vastuvõtt Tartu Tervishoiu Kõrgkooli algab tänavu 12. juunil. Kandideerima oodatakse terviseteaduse ning radiograafia magistriõppesse, kutse saab omandada massööri, tegevusjuhendaja, lapsehoidja, hooldustöötaja, podoloogi ja erakorralise meditsiini tehniku õppekavadel. Lisaks on võimalus asuda õppima õe, füsioterapeudi, bioanalüütiku, tervisekaitse spetsialisti ning radioloogiatehniku rakenduskõrghariduse õppekavadele, kuhu kandideerimiseks tuleb sooritada lisaks erialakatsele akadeemiline test, mida kasutab vastuvõtul ka Tartu Ülikool.